Kubatov: A labdarúgók 2.5 milliárdból gazdálkodnak, a klub 4.3-ból

A Ferencvárosi TC klubelnöke, Kubatov Gábor nem változtatja meg hitvallását, éppen ezért kitart amellett, hogy egy mérkőzésen nincs helye az obszcenitásnak, a rasszizmusnak, a kirekesztésnek, sőt a stadionba a politikát sem szabad bevinni. A sportvezető a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt a kirakatnak számító labdarúgócsapat jelenéről és jövőjéről, de sok minden más, aktuális témáról is.

Az életem meccse!

A Ferencváros elnöke tekintélyes ember a magyar sportban – annak ellenére, hogy a kilencvenes évek eleje óta nagy viharokat megélt zöld-fehér klub esetében az utóbbi években szinte totálisan leértékelődött a státusszal járó presztízs. Ebbe az anarchikus közegbe lépett be a politikai életben edződött Kubatov Gábor, aki teljesen széteső egyesület irányítását vette át szűk egy esztendeje, és ha másra nem is, arra már biztosan büszke lehet, hogy a botrányok elkerülik az Üllői út és a Népliget környékét, és az egyesület csendben, rendben működik.

Ferencváros: új korszak kezdődött, visszakerültek a marketingjogok

Kubatov Gábor, az FTC elnöke a Facebookon is elhelyezett újévi köszöntőjében bejelentette: visszakerültek a Ferencvárosi Torna Clubhoz az elmúlt időszakban a Fotex érdekeltségébe tartozó marketingjogok.

További cikkeink...
<< Első< Előző123 4 5Következő> Utolsó>>

4. oldal/5