Hírek

FTC: három évig a Magyar Telekom az új főszponzor

A Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom a mai napon hosszú távú, három évre szóló megállapodást írt alá.

Létesítmény: nívódíjat kapott a Groupama Aréna

A Market Építő Zrt. a Groupama Arénával szerepelt a Magyar Ingatlanszakmai Egyesület által kiírt Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton, amelyen a létesítmény a Lakásvásár Médiacsoport különdíját kapta.

Világsztárok helyett jó embereket nevelnek a magyar akadémiák - Kubatov hisz a válogatottban

Lehet, hogy a magyar akadémiák nem adnak világsztárokat, de abban egészen biztosak lehetünk, hogy jó embereket nevelnek - állítja Kubatov Gábor, az FTC elnöke. Kubatov bízik a válogatott szövetségi kapitányában és hisz abban, hogy a magyar férfiak megteszik azt, amit meg kell tenniük.

Elnöki sajtótájékoztató

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke válaszolt az újságírók kérdéseire. Megtartotta szokásos sajtóóráját a Ferencvárosi Torna Club, amelynek fókuszában ezúttal Kubatov Gábor, a klub elnöke volt. A sajtótájékoztatót az alábbi videón tekinthetik meg.

Évértékelő

A tavalyi esztendőt követően ismét évértékelésre kértük fel az FTC elnökét, Kubatov Gábort, valamint az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját, Orosz Pált. A két klubvezetőt ezúttal főként a labdarúgásról kérdeztük, de nem csak az NB I-es csapat bajnoki ezüstjéről, a Magyar Kupa, vagy a Ligakupa trófeájának elhódításáról, hanem a leendő igazolásokról, az új ferencvárosi stadion első egy évéről, a szurkolói konfliktusról, valamint arról is, hogy mik az elvárások Thomas Doll csapatával szemben az előttünk álló időszak során.

További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2345Következő> Utolsó>>

1. oldal/5